Krediet Oversluiten

Persoonsgegevens nodig voor de krediet oversluit aanvraag

Ruim 8 miljoen mensen met bkr krediet

De kans is groot dat u bij ons bekend bent. In CKI zijn namelijk de gegevens van ruim 8 miljoen consumenten verwerkt. Zij hebben allemaal een krediet op hun naam staan. Denk bijvoorbeeld aan een kredietlimiet op de betaalrekening, een creditcard of een flexibel krediet. Aantal consumenten en kredieten bekend in CKIJaar Aantal consumenten Aantal kredieten 2003 8,4 miljoen 16,7 miljoen 2002 8,1 miljoen 16,1 miljoen 2001 7,1 miljoen 14,5 miljoen 2000 6,5 miljoen 13,2 miljoen

Kredietbanken worden strenger bij schuldsanering

Kredietbanken worden strenger bij schuldsanering Uitgegeven: 17 november 2003 20:53 DEN HAAG – De Nederlandse krediethulpverleners gaan vanaf volgend jaar strenger optreden. Personen die hulp krijgen bij schuld komen verplicht onder financieel toezicht te staan. Bovendien gaan de hulpverleners de sanering van een betalingsachterstand.

Kredietverzekering

Kredietverzekering Kredietverzekering Een verzekering die het kredietrisico, het risico dat iemand niet aan zijn kredietverplichtingen kan voldoen.

Afghanistan krijgt krediet voor wegennet

KABUL – De Aziatische Ontwikkelingsbank heeft donderdag een krediet van 80 miljoen dollar toegezegd aan Afghanistan. Het Centraal-Aziatische land gaat met dat geld zijn wegennet verbeteren. Het laatste nog niet geplaveide deel van de belangrijkste snelweg van het land wordt straks van een verharde bovenlaag voorzien, zo liet de Afghaanse minister van FinanciĆ«n, Anwar-ul-Haq Ahaday, weten.

Damrak kruipt in de plus

AMSTERDAM (DFT) – Het Damrak wist maandag verlies in een lichte winst om te buigen. De Amsterdamse beurs lag er zeer rustig bij. Wall Street is vandaag dicht wegens Memorial Day en zal daarom weinig inspiratie bieden. Rond een uur stond de AEX-index 0,2 procent in de plus op 367,67. De Midkap-index stond praktisch onveranderd op 437,2.