Offerte Krediet BKR Notering

Op zoek naar de Krediet, maar heeft u een BKR notering? Wij zorgen voor een geheel vrijblijvende kredietofferte. U vult de vragen in omtrent uw Krediet en uw BKR notering. Wij zorgen dat u een Kredietofferte krijgt, uiteraard met de laagste rente die op dat moment in Nederland te vinden is.

Geen krediet meer voor VHS

AMSTERDAM (Dow Jones) – De financiers van vastgoedfonds VHS van directievoorzitter Ed Maas nemen geen kredietaanvragen in behandeling vanwege het onderzoek van de financiĆ«le toezichthouder, Autoriteit FinanciĆ«le Markten (AFM). Daarom geeft VHS voor het lopende jaar een winstwaarschuwing af. Door het besluit van de AFM en de berichten daarover in de media hebben de financiers van VHS aangegeven dat het krediet is bevroren.

Noodkrediet voor Rover

Noodkrediet voor Rover Uitgegeven: 8 april 2005 10:29 LONDEN – De Britse Labour-regering

krediet en hypotheek met bkr

Kredietgegevens In CKI staat precies welk krediet of gsm-abonnement iemand op zijn naam heeft of had staan in Nederland. Het gaat alleen om kredieten. Een hypothecair krediet is in principe niet bij ons bekend. Deze wordt pas bij ons aangemeld als u langer dan 120 dagen een termijnbedrag niet hebt betaald. Andere betalingsverplich…

Kredietwaardigheid

Kredietwaardigheid Kredietwaardigheid De kans dat een persoon of bedrijf die geld wil lenen, de daaruit voorvloeiende rente- en aflossingsverplichtingen na kan komen.

KPN wil goedkoper lenen

KPN wil goedkoper lenen Uitgegeven: 9 augustus 2004 20:43 DEN HAAG – KPN onderhandelt met de banken over betere voorwaarden voor zijn kredietfaciliteit van 1,5 miljard euro. Nu het steeds beter gaat met het telecomconcern en de kredietwaardigheid toeneemt, wil het concern goedkoper kunnen lenen.